ua en ru

Олександр Янукович відреагував на звинувачення СБУ у підготовці провокаційної акції

Олександр Янукович відреагував на звинувачення СБУ у підготовці провокаційної акції Фото: Олександр Янукович (прес-служба "МАКО")

Він має намір звернутися до суду з позовом про поширення завідомо неправдивої інформації

Після заяви Служби безпеки України (СБУ) про підготовку та фінансування провокаційної акції під Адміністрацією президента син екс-президента Олександр Янукович має намір звернутися до суду з позовом про поширення завідомо неправдивої інформації, що порочить його честь і гідність. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Олександра Януковича.

Прес-секретар Януковича Юрій Кірасір у Facebook заявив, що такі обвинувачення є неправдивими і безпідставними. За його словами, Олександр Янукович ніколи не займався політичною діяльністю і поки не збирається цього робити.

"Найближчим часом О. Янукович змушений знову звернутися до суду з позовом про поширення завідомо неправдивої інформації, що порочить його честь і гідність, а також із заявою про скоєння злочинів - дачі свідомо неправдивих показань правоохоронним органам", - заявив Кірасір.

Прес-секретар також заперечив інформацію про те, що О. Янукович створив політичну партію "Україна за мир".

Олександр Янукович відреагував на звинувачення СБУ у підготовці провокаційної акції

Скріншот (facebook.com/Юрій Кірасір)

Нагадаємо, раніше сьогодні заступник глави СБУ Віктор Кононенко повідомив, що СБУ спільно із Національною поліцією попередила проведення акції біля Адміністрації президента, яку фінансував син колишнього президента - Олександр Янукович.