ua en ru

Акція "Автомайдану": Луценко заявив, що це не вирішить проблему з порушеннями НАБУ

Акція "Автомайдану": Луценко заявив, що це не вирішить проблему з порушеннями НАБУ Фото: Юрій Луценко (прес-служба Юрія Луценка)

Двері ГПУ відкриті для узгодження "плану повернення НАБУ в правове поле"

Глава Генеральної прокуратури України Юрій Луценко заявив, що акція "Автомайдану" не вирішить проблему з порушеннями Національного антикорупційного бюро України (НАБУ). Про це глава ГПУ заявив в Facebook.

"Як автор відповідного закону, я чітко знаю - НАБУ потрібно країні. Але все правоохоронні структури, в тому числі і НАБУ, повинні працювати на основі закону. Проблему наявності кричущих порушень тиском на мене не змінити. Якщо на очевидну проблему з законом в діяльності негласних працівників НАБУ депутати - антикорупціонери йдуть на мітинг, доведеться моїй дружині внести необхідні правки в закон", - заявив Луценко.

За його словами, двері ГПУ для узгодження "плану повернення НАБУ в правове поле України" - відкриті.

"Відмова від цього грає на руку тільки корупціонерам, які 100% виграють суди через неприпустимість доказів, зібраних НАБУ незаконним способом", - резюмував генпрокурор.

Щодо пікету під будинком, де проживає моя сім'я. 1. Субота у мене завжди робочий день. Якраз під час акції екзальтован...

Опубліковано Юрієм Луценком 9 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що активісти "Автомайдану" і Центру протидії корупції провели акцію біля будинку генерального прокурора України Юрія Луценка.

Відзначимо, на акції були присутні більше 300 автомобілів. Учасники привезли до будинку генерального прокурора флагшток з картатою ковдрою, а також плакати на підтримку НАБУ.