ua en ru

Акціонер "Альфа-Банку" випустив єврооблігації на 50 млн доларів

Акціонер "Альфа-Банку" випустив єврооблігації на 50 млн доларів Фото: "Альфа-Банк"

Термін погашення цінних паперів настане у листопаді 2016 року

Компанія ABH Ukraine, що володіє 100% акцій ПАТ "Альфа - Банк", випустила єврооблігації на 50 млн доларів. Про це повідомляє прес-служба фінустанови.

У повідомленні говориться, що купонний дохід цінних паперів становить 10% річних, з лістингом на Франкфуртській фондовій біржі. Термін погашення єврооблігацій - 30 листопада 2016 року, а організатором випуску виступила Renaissance Capital (Лондон).

"Випуск облігацій холдинговою компанією є одним з етапів реалізації планів холдингу по залученню ресурсів на міжнародних ринках капіталу ", - прокоментував випуск цінних паперів Павло Назарьян, директор ABH Ukraine і член наглядової ради "Альфа - Банку".

"Альфа - Банк" входить у першу групу банків за розмірами активів згідно з даними Національного банку України (НБУ) на 1 липня 2015 року. Банк входить у приватну комерційну холдингову компанія ABH Holdings SA (ABHH) з головним офісів в Люксембурзі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ПАТ "Державний ощадний банк України" ("Ощадбанк") завершив реструктуризацію субординованого кредиту на 100 млн доларів.