ua en ru

На акціях проти корупції у Москві і Санкт-Петербурзі затримали понад 700 осіб

На акціях проти корупції у Москві і Санкт-Петербурзі затримали понад 700 осіб Фото: акція протесту в Москві (twitter.com-spektronline)

У містах Росії пройшли акції проти корупції

На сьогоднішніх акціях протесту проти корупції, які пройшли в російській столиці Москві на Тверській вулиці, затримали понад 400 осіб. Про це передає російський телеканал "Дождь".

У той же час, у Санкт-Петербурзі затримали понад 300 учасників аналогічної акції, яка проходила на Марсовому полі без узгодження з міською владою. Повідомляється, що всього в акції в Петербурзі взяли участь 3,5 тисячі осіб. Про кількість учасників акції в Москві російські ЗМІ поки не повідомляють.

Кореспондент "Дождя" з Тверської вулиці передає, що затримання активістів тривають. "Поліція вихоплює людей з натовпу і веде в автозаки", - повідомляє ЗМІ.

Нагадаємо, сьогодні перед початком антикорупційної акції протесту в Москві (Российчкая Федерація) засновника Фонду боротьби з корупцією (ФБК), російського опозиційного політика Олексія Навального затримали в під'їзді власного будинку.