ua en ru

Активи Коломойського: медіа-група "1+1" відреагувала на рішення Високого суду Лондона

Активи Коломойського: медіа-група "1+1" відреагувала на рішення Високого суду Лондона Фото: "1+1" прокоментував арешт активів Коломойського (колаж РБК-Україна)

Прес-служба холдингу процитувала уривок з рішення суду

Медіа-група "1+1" відреагувала на рішення Високого суду Лондона про всесвітній арешт активів українських бізнесменів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова. Свій коментар група розмістила на сайті телеканалу "1+1".

У зв'язку з запитами, що надходять до нас щодо того, яким чином вплине ситуація з тимчасовим арештом активів Ігоря Коломойського на діяльність "1 + 1 Media", вважаємо за необхідне прокоментувати: ніяк не вплине. Медіа-група продовжує свою операційну діяльність у звичайному режимі, ми готуємося до нового сезону і ніяких змін у статусі не передбачається", - йдеться в повідомленні.

як пояснення такого коментаря група процитувала уривок з рішення суду, наявний у розпорядженні адвокатської компанії Fieldfisher, яка представляє інтереси Коломойського у Високому суді Лондона, в яких в тому числі зазначено наступне:

"Компанії, які прямо або опосередковано належать пану Коломойському, або які мають для нього корпоративний інтерес, здійснюють виробничу та/або сервісну та/або торговельну чи іншу операційну діяльність, має право продовжувати свою звичну господарську діяльність, проводити операції та в повній мірі розпоряджатися грошовими коштами та активами, якщо ці дії здійснюються в ході звичайної та належної господарської діяльності "

Група просить вважати всі інші коментарі на цю тему недоречними і такими, які не відповідають дійсності.

Нагадаємо, 20 грудня Високий суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів українських бізнесменів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова.

Таке рішення суд прийняв у рамках розгляду позову раніше належав їм і націоналізованого "Приватбанку".