ua en ru

Активність бойовиків на Донбасі дещо знизилася, - штаб АТО

Активність бойовиків на Донбасі дещо знизилася, - штаб АТО Фото: ЗСУ (mil.gov.ua)

За добу бойовики 9 разів порушили режим перемир'я

На Донбасі за добу активність бойовиків дещо знизилася. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Після 18 годин бойовики не застосовували міномети та інше важке озброєння, а вогневе протистояння наших військ з окупантами зберігалося тільки поблизу кількох населених пунктів", - йдеться в повідомленні.

Загалом впродовж минулої доби бойовики 9 разів порушили перемир'я, при цьому українські військові 7 разів відповідали ворогові. В результаті бойових дій один український військовослужбовець отримав поранення.

Наголошується, що ввечері бойовики кілька годин з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали позиції ЗСУ на підступах до Авдіївки.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement ЗВЕДЕННЯ ПРЕС-ЦЕНТРУ ШТАБУ АТО ЗА 6.10.2017 РОКУ. У районі проведен...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 жовтня 2017 р.

На Луганському напрямку з такої ж зброї незаконні збройні формування били по українським опорним пунктах поблизу Кримського і Золотого.

"На Приморському напрямку під ворожим вогнем з протитанкового гранатомета і кулеметів виявилися укріплення сил АТО у Широкіно", - додали в штабі АТО.

Нагадаємо, протягом минулої доби бойовики 24 рази порушили режим перемир'я на Донбасі.