ua en ru

Активісти "Заступу" допомогли реалізувати програму реабілітації постраждалих українських військових

В результаті благодійної акції, ініційованої активістами "Заступа", в басейні школи № 308 м. Києва з'явилися бойлери для підігріву води. Про це повідомили в прес-службі партії "Заступ".

Згідно з текстом повідомлення, завдяки цій акції українські військові, які були поранені в зоні проведення АТО, зможуть пройти унікальний курс реабілітації в басейні.

Повідомляється, що раніше колектив тренерів з плавання басейну ЗОШ № 308 розробив програму проведення фізичної та психологічної реабілітації військовослужбовців, які повернулися із зони проведення АТО, але клуб зіткнувся з проблемою - державні басейни не забезпечені безперебійним постачанням гарячою водою.

"Ми зверталися до багатьох організацій за допомогою. Відгукнувся лише "Заступ", за що ми йому дуже вдячні. Адже тепер ми зможемо допомогти нашим військовим реабілітації", - зазначив директор ЗОШ № 308 Олександр Мальцев.

Активісти "Заступа" провели благодійну акцію, в результаті якої басейн обладнується для проведення курсу реабілітації військових.

"Ми розуміємо, що до реабілітації кожного військовослужбовця треба підходити індивідуально. Адже діагнози у них різні. Тому ми намагалися врахувати це у розробці лікувальної програми", - сказала директор басейну Олена Герасименко.

"Заступ" переконаний, що в часи важких випробувань вся країна повинна спільними зусиллями допомагати бійцям АТО і вимушеним переселенцям. Адже це спільний громадянський обов'язок кожного українця.