ua en ru

Активісти перекрили трасу Житомир - Чернівці

Активісти перекрили трасу Житомир - Чернівці Фото: траса Житомир - Чернівці

Рух по трасі частково обмежено

Люди частково обмежили рух транспорту на 6-му кілометрі автодороги Житомир - Чернівці рухом по пішохідному переходу. Про це повідомляє прес-служба поліції Житомирської області.

за причиною акції стало незгода місцевих жителів з рішенням сесії сільради Тетерівської ОТО з закриттям школи в с. Корчака. На місці події працюють поліцейські.

Близько 13 годин в поліцію надійшло повідомлення про часткове обмеження руху транспорту на ділянці автодороги Житомир - Чернівці.

Повідомляється, що місцеві жителі, які беруть участь в акції, рухаються пішохідним переходом з перервою для пропуску великогабаритних транспортних засобів, службових автомобілів екстрених служб і маршрутних автобусів.

На місце події виїхали і працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполиции Житомирської області та місцевого відділення поліції.

Нагадаємо, раніше поліція відкрила кримінальне провадження за фактом блокування поїздів у Баришівці під Києвом активістами, які вимагали збільшити кількість вагонів для перевезення пасажирів.