ua en ru

Аксьонов чекає запуску енергомосту в Крим 1 травня

Аксьонов чекає запуску енергомосту в Крим 1 травня Аксьонов впевнений, що "добре слово Путіна додасть прискорення будівельникам"

Аксьонов впевнений, що "добре слово Путіна додасть прискорення будівельникам"

"Голова" анексованого Росією Криму Сергій Аксьонов заявив, що запуск енергомосту на півострів відбудеться 1 травня 2016 року, передає ТАСС.

"Будівництво енергомосту в процесі. Сподіваюся, що буде раніше графіка, але поки - 1 травня. Я прошу всіх орієнтуватися на цю дату. Впевнений, що добре слово нашого президента додасть прискорення будівельникам. Але поки в штатному розкладі у нас стоїть дата 1 травня", - додав Аксьонов.

Він також заявив, що енергопостачання споживачів в Криму обмежене через підготовку до запуску другої черги енергомосту з Краснодарського краю.

"Два дні, 29 лютого та 1 березня, ведуться планові роботи на материковій частині РФ. Це пов'язано із запуском третьої і четвертої ниток енергомосту. В результаті цих планових робіт відбувалися перемикання і необхідно було технологічно обмежити потік на 200 МВт. Графіки повинні були всім споживачам донести", - сказав Аксьонов.

Нагадаємо, окупаційні власті вводять в Сімферополі режим енергозбереження. Із-за чого в місті зупинено роботу підприємств, рух транспорту, а також вимикають світло.