ua en ru

У Air France-KLM розповіли, коли можуть відкрити нові авіарейси в Україну

У Air France-KLM розповіли, коли можуть відкрити нові авіарейси в Україну Фото: літак (Air France KLM)

Щороку аналізуються нові можливості для відкриття нових напрямків

Європейська авіагрупа Air France-KLM не планує у цьому році відкривати нові авіарейси в Україну. Про це на прес-конференції у Києві повідомив перший віце-президент по європейському регіону Air France-KLM Баррі тер Вурт, передає кореспондент РБК-Україна.

"У поточному році ми не плануємо відкривати нові напрямки з України. Але, тим не менш, ми працюємо з нашими партнерами для того, щоб поліпшити роботу саме цього маршруту для того, щоб у подальшому, можливо, відкрити нові напрямки", - повідомив Вурт.

Разом з тим, за його словами, на кожен рік переглядається ситуація і аналізуються нові можливості для відкриття нових напрямків.

"Як тільки ми побачимо, що позитивний тренд стає більш міцним і триває, ми будемо розглядати варіанти запуску нових маршрутів", - сказав Вурт.

Перший віце-президент уточнив, що, наприклад, на даний час рейси на маршруті з України в Амстердам завантажені на 80-90%.

"Це не самий чудовий результат. Це добре. Але є куди ще прагнути, розвиватися", - сказав він.

За даними Вурта, в основному, пасажири подорожують в Амстердам, а також в Іспанію, Францію, США.

Зараз авіагрупа здійснює рейси з "Борисполя" до Парижу (Франція) і Амстердаму (Нідерланди).

Нагадаємо, влітку 2018 року компанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) відкриє прямий рейс між Києвом і канадським Торонто.