ua en ru

Аграрний форум пропонує передати йому підприємства та портові елеватори ДАК "Хліб України" та Держрезерву.

Аграрний форум України пропонує передати йому підприємства та портові елеватори ДАК "Хліб України" та Держрезерву з метою з метою нарощування обсягів експорту продукції. Про це йдеться у зверненні учасників Аграрного форуму України до Президента України, прем'єр-міністра України, голови Верховної Ради України, голови Національного банку України, голови Ради міністрів АР Крим, голови Верховної ради АР Крим, голів обласних та районних державних адміністрацій, голів обласних та районних рад, котре опубліковане сьогодні у газеті "Голос України".

Учасники Аграрного форуму також пропонують створити систему оптових ринків, обслуговуючих кооперативів, вдосконалювати біржову торгівлю; надати сільгосппідприємствам фінансову допомогу в створенні власних кооперативних об'єднань з виробництва, переробки та реалізації продукції.
"Вимагаємо навести порядок у роботі структур Міністерства охорони навколишнього природного середовища щодо обґрунтованості розцінок на дозволи з використання свердловин та органіки на тваринницьких фермах, сировини для виробництва цегли та інших будівельних матеріалів на підприємствах, що працюють в АПК... Терміново провести реформування, кадрове зміцнення структур Держкомзему та спростити систему реєстрації договорів оренди та зменшити вартість послуг", - йдеться у зверненні.