ua en ru

В Афганістані таліби напали на силовиків, більше десятка загиблих

В Афганістані таліби напали на силовиків, більше десятка загиблих Фото: таліби (YouTube screenshot)

Афганська влада повідомляє про вбивство 6 бойовиків "Талібану"

В Афганістані бойовики терористичної організації "Талібан" напали на силовиків, є загиблі. Про це повідомляє DW.

"Під час чергового нападу талібів на афганських силовиків загинули щонайменше 9 поліцейських. Афганська влада повідомляє про вбивство 6 бойовиків" Талібану ", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, афганські поліцейські загинули в суботу, 28 жовтня 2017 року, під час кількох нападі талібів на поліцейські контрольно-пропускні пункти в східній провінції Газні, повідомила місцева влада.

Так, представник губернатора провінції Аріф Нурі повідомив, що напад було скоєно на два поліцейських пункту рано вранці. За його словами, під час перестрілки, що тривала близько години, були вбиті 6 нападаючих, а ще 9 - поранені.

Відповідальність за атаку взяло на себе радикальний рух "Талібан". Представник руху Забіхула Муджахід повідомив, що були вбиті 14 поліцейських, в тому числі обидва командувачів контрольно-пропускних пунктів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в західній провінції Афганістану бойовики терористичного угрупування "Талібан" штурмували блокпост, в результаті чого загинули дев'ять солдатів, ще чотири отримали поранення.