ua en ru

В Афганістані внаслідок нападу терориста-смертника загинуло 6 цивільних

В Афганістані внаслідок нападу терориста-смертника загинуло 6 цивільних Фото: афганські поліцейські (moi.gov.af)

Ще 13 людей отримали поранення

В Афганістані в результаті нападу терориста-смертника загинуло шестеро цивільних осіб, ще 13 людей отримали поранення. Напад було скоєно 3 грудня 2017 року в місті Джелалабаді, яке є столицею провінції Нангархар на сході країни, передає DW.

Зазначено, що терорист смертник із "поясом шахіда" рухався на начиненому вибухівкою мотоциклі та підірвав себе поряд зі стадіоном у Джелалабаді, де саме відбувався захід на підтримку президента Афганістану Ашрафа Гані.

За інформацією представників адміністрації провінції Нангархар, серед загиблих є жінки та дитина. Відповідальність за напад поки що не взяло на себе жодне з терористичних угруповань.

Як повідомляється, протягом останніх 48 годин цей випадок став уже четвертим вибухом у Джелалабаді. Напередодні, 2 грудня, у результаті трьох вибухів у місті, що сталися неподалік із приватною телерадіокомпанією, загинуло двоє представників служб безпеки країни, ще семеро осіб отримали поранення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Афганістані спецслужби відзвітували про вбивство бойовика, який очолював "спецпідрозділ" терористичного угруповання "Талібан".