ua en ru

В аеропорту Брюсселя евакуювали пасажирів літака після повідомлення про бомбу

В аеропорту Брюсселя евакуювали пасажирів літака після повідомлення про бомбу Фото: пасажирів літака Ryanair евакуювали в Брюсселі (Wikimedia)

Повідомлення про замінування літака Брюссель-Мадрид виявилося неправдивим

В аеропорту Брюсселя (Бельгія) після повідомлення про бомбу евакуювали пасажирів літака авіакомпанії Ryanair, повідомляє бельгійський телеканал VTM.

За словами офіційного представника брюссельського аеропорту Завентема Флоранс Мюлса, літак вилетів до Мадрида після того, як поліція обшукала літак і не виявила вибухового пристрою. За даними федеральної поліції Бельгії, на даний момент у зв'язку з цим інцидентом затримали не менше двох осіб.

"Я думаю, це був чийсь дурний жарт, поліція контролює ситуацію, літак вилетів півгодини тому", - зазначив представник аеропорту.

Нагадаємо, в червні в Бельгії звільнили затриманих за причетність до вибуху в Брюсселі. В ніч на 21 червня стало відомо, що у Брюсселі на вокзалі після вибуху застрелили чоловіка. Зокрема, невідомий, який привів у дію вибуховий пристрій, був відразу ж нейтралізований військовослужбовцями, які на той час перебували в будівлі вокзалу.