ua en ru

В аеропорту "Бориспіль" затримали соратника Саакашвілі

В аеропорту "Бориспіль" затримали соратника Саакашвілі Фото: аеропорт "Бориспіль" (kbp.kiev.ua)

Коба Накопія був учасником зустрічей Коломойського з лідерами української опозиції

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" затримали депутата парламенту Грузії Кобу Накопія, який є соратником Михайла Саакашвілі. Про це Саакашвілі повідомив у своєму Facebook.

"Депутата парламенту Грузії, Кобу Накопія, затримали в аеропорту Борисполя і прийняли рішення про його депортацію без пояснення причин. Він мій соратник, член партії Єдиний національний рух, яку я створював і є її почесним головою", - повідомив Саакашвілі.

Він також додав, що грузинських депутатів від ЕНД вносили у чорний список українських прикордонників ще при Вікторі Януковичі.

Депутата парламенту Грузії, Кобу Накопія, затримали в аеропорту Борисполя і прийняли рішення про його депортацію без поя...

Опубліковано Mikheil Saakashvili 15 жовтня 2017 р.

Відзначимо, в Грузії Кобу Накопія називають одним із спонсорів Саакашвілі. Грузинський депутат в 2015 році брав участь у конкурсі на голову "Укртранснафти".

Нагадаємо, за даними джерел РБК-Україна в Адміністрації президента України, Коба Накопія був одним з учасників зустрічей з мільярдером Ігорем Коломойський в Женеві, який приймав лідерів української опозиції. Детальніше читайте в матеріалі "Октоберфест: чого очікувати від акцій опозиції в найближчі дні".