ua en ru

Аеропорт "Бориспіль" сьогодні почав обслуговування внутрішніх та міжнародних рейсів в терміналі D

Аеропорт "Бориспіль" сьогодні почав обслуговування внутрішніх та міжнародних рейсів в терміналі D
Міжнародний аеропорт "Бориспіль" з сьогоднішнього дня почав обслуговування внутрішніх та міжнародних рейсів в терміналі D.

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" з сьогоднішнього дня почав обслуговування внутрішніх та міжнародних рейсів в терміналі D. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

"З 21 листопада 2014 року в міжнародному аеропорту "Бориспіль" внутрішні та міжнародні рейси обслуговуються "під одним дахом" у термінальному комплексі D", - йдеться в повідомленні.

За словами міністра інфраструктури Максима Бурбака, раніше було багато нарікань з боку пасажирів не незручну логістику в аеропорту. Однак тепер трансферні пасажири зможуть здійснювати пересадки між рейсами максимально швидко і зручно.

Нова зона обслуговування внутрішніх рейсів розташовується на другому поверсі терміналу і обладнана 15 стійками реєстрації, 6 пунктів контролю на авіаційну безпеку та 6 виходами на посадку в літак. Загальна пропускна здатність цієї зони становить 1 800 тис. пасажирів на годину на виліт, так і на прибуття.

Нагадаємо, авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" має намір перевести всі внутрішні рейси в термінал D з 25 листопада.