ua en ru

Аеропорт "Бориспіль" з 27 жовтня відновить обслуговування міжнародних рейсів у терміналі

Аеропорт "Бориспіль" відновить обслуговування міжнародних рейсів у терміналі В з 27 жовтня. Про це повідомляє прес-служба державного підприємства міжнародний аеропорт "Бориспіль"

Від початку зимової навігації - із 27 жовтня - термінал B буде приймати та відправляти пасажирів як міжнародних, так і внутрішніх рейсів. Відповідну схему переведення рейсів із терміналу F до терміналу В розроблено в аеропорту "Бориспіль" та затверджено Міністерством інфраструктури України.

Наразі тривають роботи із підготовки термінального комплексу B для обслуговування міжнародних рейсів - облаштовуються зони прильоту та відльоту, спільно із ОКПП "Київ" та Київською митницею Міністерства доходів та зборів встановлюються згідно із чинним законодавством межі території пункту пропуску, відпрацьовуються відповідні зміни в технологіях обслуговування пасажирів, налагоджується обладнання, забезпечується функціонування повноцінної інфраструктури в залах очікування.

Термінальний комплекс B має площу 36 тис. м. Термінал має пропускну спроможність: на міжнародних рейсах - 1200 пасажирів/год. (на виліт) і 1100 пасажирів/год. (на приліт). По Україні - 650 пасажирів/год. (на виліт) та 600/год. (на приліт).