ua en ru

Аеропорт "Бориспіль" може прийняти 13 млн пасажирів у 2018 році, - Рябікін

Аеропорт "Бориспіль" може прийняти 13 млн пасажирів у 2018 році, - Рябікін Фото: міжнародний аеропорт "Бориспіль" (kbp.kiev.ua)

З наступного року можуть подешевшати авіаквитки

У 2018 році міжнародний аеропорт "Бориспіль" планує прийняти 13 мільйонів пасажирів. Про це у п'ятницю, 15 грудня, на прес-конференції заявив генеральний директор аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми поставили за мету наступного року зустріти у "Борисполі" 13 мільйонів пасажирів", - заявив Рябікін.

За його словами, цей приріст має забезпечуватися реалізацією амбіційної програми реконструкції інфраструктури аеропорту.

Протягом наступних п'яти років інвестиції у розвиток інфраструктури "Борисполя" мають скласти близько 10 млрд гривень. Також Рябікін зазначив, що з наступного року мають бути запроваджені більш гнучкі правила для перевізників, що має призвести до здешевлення авіаперевезень.

Нагадаємо, як повідомив 14 грудня 2014 року міністр інфраструктури Володимир Омелян, в Україні з березня 2018 року запрацює національний лоукост-авіаперевізник SkyUp. Він буде виконувати і внутрішні рейси, буде працювати за моделлю лоукост і також за міжнародними напрямками.