ua en ru

Для "Аерофлоту" і "Трансаеро" збережеться спецрежим транзиту через Україну

Для "Аерофлоту" і "Трансаеро" збережеться спецрежим транзиту через Україну Фото: для "Аерофлоту" і "Трансаеро" збережеться спецрежим транзиту через Україну

"Аерофлот" і "Трансаеро" для кожного рейсу через Україну повинні звертатися за отриманням дозволу в Державіаслужбу України

Спеціальний режим транзиту для російських авіакомпаній "Аерофлот" і "Трансаеро", введений в серпні 2014 року, збережеться, незважаючи на набув заборона на пряме авіасполучення між Україною і Росією. Про це заявила прес-секретар Міністерства інфраструктури України Ірина Кустовська, передає ТАСС.

"Все, що стосується транзиту, з сьогоднішнього дня залишається без змін. Спеціальний режим транзиту, який був встановлений в серпні 2014 року, зберігається", - повідомила Кустовська.

Вона пояснила, що цей спеціальний режим передбачає, що компанії "Аерофлот" і "Трансаеро" для кожного окремого запланованого рейсу через Україну в напрямку Болгарії, Туреччини, Єгипту, Греції та Ізраїлю, повинні звертатися за отриманням відповідного дозволу в Державіаслужбу України.

Нагадаємо, Україна сьогодні, 25 жовтня, повністю припиняє авіасполучення з Росією.