ua en ru

АЕК подасть скаргу на інцидент за участю власника ПАОКа

АЕК подасть скаргу на інцидент за участю власника ПАОКа Фото: матч ПАОК - АЕК (aekfc.gr)

Клуб збере всі матеріали і фотографії щодо подій під час гри

Футбольний клуб АЕК подасть в ФІФА і УЄФА скаргу на інцидент за участю власника ПАОКа - російського бізнесмена Івана Саввіді. Про це повідомляє Sport24.gr.

Центральний матч 25 туру чемпіонату Греції в місті Салоніки між лідерами турніру клубами ПАОКом і АЕКом був перерваний через заворушення. На останніх хвилинах гри за рахунку 0:0 арбітр зафіксував офсайд і не зарахував гол у ворота гостей, який повинен був стати переможним для ПАОКа.

Після цього на поле вибігли фанати команди господарів на чолі з президентом клубу. На ремені Саввіді було помічено зброю. За відомостями очевидців, бізнесмен намагався накричати на арбітра зустрічі і погрожував йому.

АЕК збере в звіт всі фотографії та інші матеріали щодо подій в матчі.

Керівник прес-служби президента ПАОКа Тетяна Гордина прокоментувала інформацію.

"Іван Саввіді нікому не погрожував. Так, він вийшов на стадіон в порушення спортивного регламенту. Але ніяких загроз з його боку, в тому числі зброєю, не було. Все, що написано в цьому ключі - виключно пересмикування фактів", - сказала Гордина.

Зазначимо, в Греції не заборонено носити зброю, але на неї необхідний спеціальний дозвіл.

На даний момент АЕК є лідером чемпіонату Греції, в активі клубу 54 очки. ПАОК займає друге місце (52 очки).

Нагадаємо, ПАОК не в перший раз в поточному сезоні потрапляє в ситуацію зі скасуванням гри. Клуб уже був позбавлений трьох очок через заворушення перед матчем з "Олімпіакосом".