ua en ru

Адвокат Шапакина розповів подробиці про вибухи в його дворі

Адвокат Шапакина розповів подробиці про вибухи в його дворі Фото: міліція

Козаченко зазначив, правоохоронці приїхали через 5 годин після виклику

Адвокат екс-заступника начальника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України (ГПУ) Володимира Шапакина Сергій Козаченко розповів, що першу гранату кинули в собаку, а другу - по будинку. Про це він заявив в ефірі телеканал "112".

"Дійсно, ніхто не постраждав, оскільки в цей час, коли події відбувалися, я був один у домоволодінні. Було кинуто дві гранати. Перша граната була кинута в напрямку до собаці (швидше за все, її хотіли нейтралізувати). Спочатку я почув гавкіт собаки, потім вибух. Природно, я вибіг у коридор, який у мене відкрито, увімкнув світло, і в цей час в напрямку, де я стояв, була кинута друга граната. Але вона була кинута з такого, щодо пристойної відстані, тому, на щастя, вона пробила одне скло, друге не пробила, вибухнула біля будинку", - сказав він.

Козаченко додав, що після цього одразу звернувся в Згуровское районне управління міліції. Однак правоохоронці приїхали через 5 годин.

Нагадаємо, сьогодні, 6 листопада, дві гранати кинули у двір будинку, де проживає адвокат Шапакина - Сергій Козаченко. В результаті постраждала собака. Міліція відкрила кримінальне провадження за статтею "хуліганство".