ua en ru

Адвокат: Савченко в найближчі дні не етапуватимуть

Адвокат: Савченко в найближчі дні не етапуватимуть Фото: адвокат Надії Савченко вважає, що її не відправлять по етапу

Спроба етапувати Надію Савченко в поточній ситуації означатиме зрив переговорів

Адвокат української льотчиці Надії Савченко Ілля Новіков вважає, що його підзахисну не відправлять у найближчі дні по етапу. Про це він розповів у програмі "Чорне дзеркало" на телеканалі "Інтер".

"Все-таки переговори тривають між Москвою і Києвом, і скажу обережно, що вони швидше рухаються в правильну сторону, хоча і повільніше, ніж нам хотілося б. І на наступному тижні ми чекаємо якихось принципових новин. Я думаю, що всі розуміють, і в Росії у тому числі, що спроба етапувати Надію в поточній ситуації і в її теперішньому стані буде фактично означати спробу зриву таких переговорів. Цього, я думаю, ніхто не хоче", - повідомив Новіков.


Також адвокат розповів, що найближчими днями очікує гарних новин про подальшу долю своєї підзахисної.

"Є інформація, яку я не маю права розкривати, але вона також зводиться до того, що гарні новини можуть надійти в один з найближчих днів. Ми сподіваємося, що це буде рано, а не пізно", - зазначив Ілля Новіков.

Нагадаємо, раніше у своєму Facebook, адвокат української льотчиці Ілля Новіков повідомив, що Надія Савченко, яка 6 квітня розпочала сухе голодування, вважає, що протримається ще мінімум 4 дні.