ua en ru

Адвокат: обмін Савченко сьогодні не відбудеться, але переговори ведуться

Адвокат: обмін Савченко сьогодні не відбудеться, але переговори ведуться Фото: обмін Савченко сьогодні не відбудеться

Новіков вважає, що орієнтуватися треба на процес по справі російських ГРУшників

Обмін української льотчиці, народного депутата Надії Савченко, засудженої в РФ, сьогодні не відбудеться, але переговори з цього питання ведуться. Про це у Facebook повідомив її адвокат Ілля Новіков.

"Переговори про звільнення Надії не зірвані, а тривають, і вони зовсім не в глухому куті. Мої слова на тому тижні, що ми чекаємо хороших новин у найближчі дні багато хто чомусь зрозуміли так, що ці новини вже відбулися… Дата 12 квітня називалася як одна з можливих дат обміну Савченко. Була така пропозиція, вона деякий час обговорювалося і були нульові шанси, що вона пройде. Очевидно, що сьогодні обмін вже не відбудеться", - повідомив Новіков.


Він також додав, що новини про самопочуття Савченко будуть завтра.

"І слідкуйте за процесом Александрова і Єрофєєва. Вважайте, що це для нас певний орієнтир", - додав адвокат.

Во-первых, в Кремле отлично знают о состоянии здоровья Савченко. По информации моего коллеги Николай Полозов в воскресен...

Posted by Илья Новиков on Tuesday, April 12, 2016

Нагадаємо, захист Савченко вимагає від Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) негайної передачі результатів проведених аналізів і обстежень українки її рідною, або адвокатам для отримання експертного висновку про стан її здоров'я.