ua en ru

Адвокат Фейгін подав позов до ФМС РФ щодо заборони Джемілєву на в'їзд в Крим

Адвокат Фейгін подав позов до ФМС РФ щодо заборони Джемілєву на в'їзд в Крим Джерело фото: AFP
Адвокат Марк Фейгін подав позов до Федеральної міграційної служби Російської Федерації (ФМС РФ) щодо заборони уповноваженому Президента України у справах кримськотатарського народу, представнику партії "Блок Петра Порошенко" Мустафі Джемілєву на в'їзд в Крим.

Адвокат Марк Фейгін подав позов до Федеральної міграційної служби Російської Федерації (ФМС РФ) щодо заборони уповноваженому Президента України у справах кримськотатарського народу, представнику партії "Блок Петра Порошенко" Мустафі Джемілєву (на фото) на в'їзд в Крим. Про це адвокат повідомив у своєму Twitter.

"Тільки що я подав позов до ФМС в інтересах Мустафи Джемілєва в Басманний суд Москви про визнання незаконної заборони на його в'їзд в РФ", - написав адвокат.

Зазначимо, про намір подати відповідний позов Фейгін повідомив ще в понеділок, 27 жовтня, після того як в Києві обговорив всі необхідні подробиці з Джемілєвим.

Нагадаємо, 22 квітня 2014 р. народному депутату від "Батьківщини", екс-голові Меджлісу кримськотатарського народу Мустафі Джемілєву заборонили в'їжджати в Крим до 2019 р.