ua en ru

Захист Джемілєва на цьому тижні подасть в суд на ФМС РФ

Захист Джемілєва на цьому тижні подасть в суд на ФМС РФ
Захист уповноваженого Президента України у справах кримсько-татарського народу Мустафи Джемілєва на цьому тижні подасть до суду на Федеральну міграційну служби Росії, яка заборонила йому в'їзд в Крим до 2019 р.

Захист уповноваженого Президента України у справах кримсько-татарського народу Мустафи Джемілєва на цьому тижні подасть до суду на Федеральну міграційну служби Росії, яка заборонила йому в'їзд в Крим до 2019 р. Про це повідомив адвокат Марк Фейгін у своєму Twitter.

"Я в Києві зустрівся з Мустафою Джемільовим. Ми ще раз всі обговорили і на майбутньому тижні я подаю в суд на ФМС на заборону йому в'їзду в РФ", - написав Фейгін.

Також Фейгін, який є і адвокатом української льотчиці Надії Савченко, повідомив, що після повернення до Москви займеться оформленням Савченко як народного депутата України.

"Тепер щодо обрання Савченко в Раду. Сьогодні в Києві я заберу ряд листів та документів і далі по приїзду почнемо оформлення її як депутата", - повідомив він.

Нагадаємо, 22 квітня 2014 р. народному депутату від "Батьківщини", екс-голові Меджлісу кримськотатарського народу Мустафі Джемілєву заборонили в'їжджати в Крим до 2019 р.