ua en ru

На адмінмежі з Кримом на хабарі викрито інспектора митної служби

На адмінмежі з Кримом на хабарі викрито інспектора митної служби Фото: затримання митника-хабарника (СБУ)

Старший зміни митного поста вимагав 15 тисяч російських рублів

Співробітники Головного управління СБУ в АР Крим викрили на хабарі старшого державного інспектора митної служби Херсонської митниці. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Правоохоронці встановили, що старший зміни митного поста вимагав 15 тисяч російських рублів за сприяння у безперешкодному переміщенні з тимчасово анексованого Криму незадекларованої валюти. Оперативники спецслужби задокументували факт отримання митником грошей під час виконання службових обов’язків", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що зловмисника затримано, згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу. Тривають невідкладні слідчі дії.

На адмінмежі з Кримом на хабарі викрито інспектора митної службиНа адмінмежі з Кримом на хабарі викрито інспектора митної службиНа адмінмежі з Кримом на хабарі викрито інспектора митної служби

Фото: затримання митника на адмінмежі з Кримом (СБУ)

Як доповіли у відомстві, операція з викриття зловмисника проводилась спільно з військовою прокуратурою за сприяння внутрішньої безпеки митної служби.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Хмельницькій області на хабарі поліція викрила керівника виправної колонії, також було затримано його заступника.