ua en ru

На адмінкордоні з Кримом буде працювати поліція АРК, - Аброськін

На адмінкордоні з Кримом буде працювати поліція АРК, - Аброськін Фото: В'ячеслав Аброськін (npu.gov.ua)

На постах поліції кримчани зможуть подати заяви про злочини у Криму

На адміністративному кордоні з окупованим Кримом буде працювати поліція Автономної республіки. Про це у Facebook повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

"Незабаром уздовж лінії розмежування з півостровом запрацюють стаціонарні пости поліції, де наші громадяни зможуть подати заяви про вчинення окупантами проти них злочинів і заявити про інші факти порушення їхніх прав", - повідомив Аброськін.

Він також зазначив, що поліцейські АР Крим ознайомилися з досвідом роботи поліції Донецької області на лінії розмежування з тимчасово окупованою територією.

"Потрібно ввести таку ж роботу й уздовж лінії розмежування з Кримом. Поліція повинна володіти ситуацією і бути готовою у будь-який час повернутися на звільнені території і Криму, і Донбасу", - додав Аброськін.

Настане час, коли ми повернемося до Криму, але вже сьогодні ми маємо готуватися до цього. Це наша територія, де чекають ...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 15 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко назвав суму збитку від захоплення підприємств в окупованому Криму. За його словами, в результаті "націоналізації" на півострові Україні завдано шкоди на суму близько 1 трлн гривень.