ua en ru

У Донецьку через бої знеструмлена шахта Засядька, під землею залишилися 300 гірників

У Донецьку сьогодні, 28 серпня 2014 р. через бойові дії знеструмлена шахта ім. Засядька, під землею залишилися 300 гірників.

У Донецьку сьогодні, 28 серпня 2014 р. через бойові дії знеструмлена шахта ім. Засядька, під землею залишилися 300 гірників. Про це повідомила прес-служба компанії ДТЕК на своїй офіційній сторінці в соцмережі Facebook.

"Шахта була знеструмлена в 7:35 годин у результаті бойових дій та пошкодження лінії електропередачі. В даний час енергетики ДТЕК Донецькобленерго намагаються відновити електропостачання шахти ім. Засядька в Донецьку", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, у момент знеструмлення під землею знаходилися 300 гірників.

"Бригада ДТЕК Донецькобленерго зараз проводить тимчасове підключення шахти від іншої підстанції, щоб гірники могли піднятися на поверхню", - повідомляють в ДТЕК.

Повністю відновити електропостачання шахти можливо тільки після ремонту лінії електропередачі, яка знаходиться в Донецьку, в зоні, де зараз йдуть бойові дії.

Нагадаємо, шахта ім. Засядька знеструмлювалася 21 серпня також унаслідок бойових дій в Донецьку. Тоді на поверхню благополучно піднялися 309 шахтарів. Енергетикам тоді знадобилося 8 годин, щоб відновити електропостачання шахти.