ua en ru

Аброськін представив нового начальника міліції Краматорська

Аброськін представив нового начальника міліції Краматорська Фото: Аброськін представив нового начальника міліції Краматорська

На цю посаду призначено призначений полковник міліції Віталій Максимів

Глава ГУ Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін представив нового начальника міліції Краматорська, на цю посаду призначено призначений полковник міліції Віталій Максимів. Про це Аброськін повідомив у своєму Facebook.

"Сьогодні в Краматорську представив нового начальника міськвідділу. Наказом Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова від 20 липня на цю посаду призначений полковник міліції Віталій Максимів. Тривалий час він працював у Департаменті карного розшуку МВС України... Хороший аналітик, вміє добиватися поставленої мети", - написав Аброськін.

Сегодня в Краматорске представил нового начальника горотдела. Приказом Министра внутренних дел Украины Arsen Avakov от...

Posted by Вячеслав Аброськин on 4 августа 2015 г.

Також він повідомив, що Максимів пройшов хорошу школу у кращих українських сищиків - заступника Міністра внутрішніх справ України Василя Паскала та начальника Департаменту карного розшуку МВС України Володимира Остапенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Краматорську наказом Генерального прокурора України на посаду прокурора Краматорська призначили старшого радника юстиції Сергія Бижко.