ua en ru

Аброськін допускає диверсії напередодні свят

Аброськін допускає диверсії напередодні свят Фото: В'ячеслав Аброськін

Напередодні свят робота поліції в Донецькій області буде посилена

Начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін допускає диверсії напередодні свят. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Напередодні свят робота буде посилена. Прогнозуємо збільшення пасажиропотоку і вантажоперевезень. А також не виключаємо підготовки диверсій. Торішні теракти в Маріуполі свідчення тому, що для злочинців немає нічого святого. Вдячний жителям за розуміння!", - написав він.

Також Аброськін повідомив, що за цей тиждень 82 тис. осіб перетнули стаціонарні та мобільні блок-пости поліції, розташовані на території регіону.

"Вилучено 6 гранат і 300 патронів, виявлені 8 осіб - інформаторів бойовиків "ДНР", затримано 130 тонн незаконного металобрухту", - повідомив він.

О работе внутренних блок-постов и проверках документов на них. 82 тысячи человек пересекли стационарные и мобильные бл...

Posted by Вячеслав Аброськин on 12 декабря 2015 г.

Нагадаємо, 26 листопада радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявляв, що в Маріуполі зберігається загроза здійснення терактів і диверсій з боку російсько-терористичних військ під час виборів.