ua en ru

Абхазія звинуватила Яценюка у брехливих і провокаційних висловлюваннях

Міністерство закордонних справ Республіки Абхазія звинуватило прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка в брехливих провокаційних висловлюваннях

Міністерство закордонних справ Республіки Абхазія звинуватило прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка в брехливих провокаційних висловлюваннях. Про це йдеться в заяві МЗС Абхазії, передає прес-служба відомства.

"11 березня 2014 року, виступаючи у Верховній Раді України, Арсеній Яценюк дозволив собі низку відверто брехливих і провокаційних висловлювань щодо стану справ в Республіці Абхазія... хотілося б нагадати Яценюку, що... Абхазія є... державою, де влада формується легітимним конституційним шляхом через вільні і демократичні вибори, а не в результаті збройних переворотів і "майданів"", - йдеться в заяві.

Крім цього, в заяві наголошується, що Абхазія демонструє зростання економіки і збільшення доходів населення.

"Після визнання Республіки Абхазія Російською Федерацією щорічне зростання економіки в країні склав 13 %, зовнішньоторговельний оборот виріс майже на 300 %, доходи населення збільшилися на 450 %...йде відновлення зруйнованої збройними формуваннями Грузії соціальної інфраструктури", - додали в прес-службі.

Арсеній Яценюк стверджував, як наголошується, що в Абхазії на тлі економічної розрухи і безробіття панує корупція, беззаконня, бандитизм і торгівля зброєю.