ua en ru

О.Турчинов: Уряд сьогодні в першочерговому порядку розглядатиме питання щодо протиепідеміологічних заходів.

Уряд в першочерговому порядку розглядатиме рішення, пов'язані з протиепідеміологічними заходами. Про це заявив сьогодні перший віце-прем'єр Олександр Турчинов, відкриваючи засідання уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

Він також повідомив, що на сьогоднішньому засіданні уряд розгляне ряд питань, пов'язаних з вирішенням невідкладних проблем в агропромисловому комплексі. «Я сподіваюся, що це дозволить нашому АПК ефективно працювати в перспективі», - сказав О.Турчинов.

Крім того, за його словами, уряд сьогодні має намір розглянути державну цільову програму по модернізації комунальної теплоенергетики на 2010-2014 рр. «Це одна із стратегічних програм для нашого уряду. Метою її реалізація є економія бюджетних ресурсів», - сказав перший віце-прем'єр.

Він також повідомив, що сьогодні на засіданні уряду буде затверджена вартість шкільних автобусів, які планується купити за кошти держбюджету. «Це дозволить нам реалізувати програму «Шкільний автобус» в об'ємі, який ми запланували до кінця поточного року», - сказав О.Турчинов.