ua en ru

А.Могильов: Підрозділ внутрішньої безпеки МВС потребує певної реорганізації.

Підрозділ внутрішньої безпеки МВС потребує певної реорганізації, зокрема децентралізації своєї діяльності. Про це журналістам заявив голова МВС Анатолій Могильов, передає кореспондент РБК-Україна.

А.Могильов додав, що на сьогодні внутрішня безпека не стільки захищає особовий склад, скільки виявляє порушення з боку працівників міліції, тому необхідно, щоб вона переорієнтувалася на захист міліціонерів від вчинення ними протиправних дій.

Також міністр додав, що зараз триває перевірка фінансової діяльності МВС, зокрема щодо можливих зловживань в коштами за оформлення закордонних паспортів за попереднього керівництва МВС: «Зараз триває перевірка всієї фінансової діяльності МВС... про порушення говорити передчасно... якщо вони будуть виявлені, ми вживемо адекватних заходів», - зазначив А.Могильов.

Нагадаємо, що нещодавно керівництво консорціуму ЄДАПС заявляло, що кошти, які населення сплатило за оформлення закордонних паспортів наприкінці минулого початку поточного року, не надійшли на рахунки ЄДАПС і на сьогодні МВС погашає заборгованість перед консорціумом за рахунок нових надходжень, отриманих за платні послуги, що надає МВС.