ua en ru

О.Лавринович представив коллективу Мін’юсту своїх новопризначених заступників.

Міністр юстиції України Олександр Лавринович представив коллективу відомства своїх новопризначених заступників, повідомляє прес-служба міністерства.
Так, першим заступником міністра юстиції призначено Інну Ємельянову. До призначення І.Ємельянова обіймала посаду заступника міністра юстиції. На посаді першого заступника І.Ємельянова координуватиме та контролюватиме діяльність Департаменту конституційного та адміністративного права; Департаменту зв'язків з органами державної влади та інформаційно-аналітичної роботи; Департаменту легалізації об'єднань громадян, державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та інформагентств; Контрольно-ревізійного відділу.
Новими заступниками міністра юстиції також призначено Юрія Притику, Аліну Панченко та Лідію Горбунову. Продовжують виконувати повноваження заступників міністра юстиції Леонід Єфіменко, Валерія Лутковська та Володимир Богатир.
Доктор юридичних наук Ю.Притика до призначення обіймав посаду завідувача кафедрою правосуддя юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. На посаді заступника міністра Ю.Притика координуватиме та контролюватиме діяльність Департаменту законодавства про правосуддя, правоохоронної діяльності та антикорупційної політики; Департаменту представництва інтересів держави в судах України; Управління представництва інтересів держави в міжнародних та іноземних судах; Управління експертного забезпечення правосуддя.
А.Панченко до призначення обіймала посаду заступника начальника Управління правового забезпечення секретаріату Кабінету міністрів України, була завідуючою відділом правового аналізу та експертизи цього Управління. На посаді заступника міністра юстиції А.Панченко координуватиме та контролюватиме діяльність Департаменту фінансового законодавства; Департаменту у справах цивільного стану громадян; Управління законодавства з питань земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони довкілля.
Л.Горбунова до призначення обіймала посаду завідувача Центру кодифікаційних робіт Інституту законодавства Верховної Ради України. На посаді заступника міністра юстиції Л.Горбунова координуватиме та контролюватиме діяльність Департаменту державної реєстрації нормативних актів; Департаменту соціального, трудового та гуманітарного законодавства; Управління координації правової роботи та правової освіти; Управління розгляду звернень та прийому громадян. Крім того, Л.Горбунову призначено координатором з питань забезпечення виконання завдань з підготовки та проведення в Україні фінальної частини Євро-2012 та координатором з питань забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків.