ua en ru

А.Кожем'якін: БЮТ не братиме участь у сьогоднішньому засіданні ВР і не виключає, що не братиме участь і в завтрашньому засіданні.

Блок Юлії Тимошенко прийняв рішення не брати участь у сьогоднішньому засіданні Верховної Ради України і не виключає, що і завтра не братиме участь у засіданнях парламенту. Про це в кулуарах Верховної Ради заявив журналістам перший заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем'якін, передає кореспондент РБК-Україна.

"У ході погоджувальної ради ми прийняли рішення, що сьогодні наша фракція вже не братиме участь у засіданні парламенту. Про це ми сказали спікеру Володимиру Литвину. А завтра вранці ми зберемося на засідання фракції і приймемо рішення, чи будемо далі брати участь у засіданнях парламенту", - сказав А.Кожем'якін.

"Партія регіонів вирішила йти "по бєспрєдєлу", приймаючи рішення щодо формування коаліції не фракціями, а депутатами", - пояснив він рішення фракції БЮТ.

Нагадаємо, сьогодні ВР прийняла у першому читанні зміни до закону, що дозволяють формувати коаліцію не тільки фракціями, а й окремими депутатами.