ua en ru

О.Попов очолив координаційну раду з питань підготовки та проведення Євро-2012

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов очолив координаційну раду з питань організації фінальної частини футбольного Чемпіонату Європи у 2012 році в Києві. Про це повідомляє прес-служба КМДА.
«Відповідним розпорядженням столичної адміністрації затверджено положення про Координаційну раду, яким визначене основне її завдання - розгляд та вирішення будь-яких питань, що стосуються підготовки та проведення у Києві Євро-2012. Очолив Координаційну раду голова КМДА Олександр Попов», - сказано в повідомленні.
Організаційне забезпечення діяльності новоствореного органу покладене на Головне управління з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.
Крім того, до складу Координаційної ради увійшли профільний заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, секретар Київської міської ради Олесь Довгий, перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, заступники голови КМДА Руслан Крамаренко, Леонід Новохатько та Михайло Кучук, начальники профільних управлінь КМДА.