ua en ru

О.Омельяненко: У Партію регіонів у Київраді надходять заявки про прийняття до складу фракції деяких депутатів Київради

До фракції Партії регіонів у Київраді надходять заявки з проханням прийняти до складу фракції Партії регіонів деяких депутатів Київради. Про це повідомив лідер фракції Партії регіонів Олексій Омельяненко, передає кореспондент РБК-Україна.

"До нас надходять заявки, і ми поки думаємо над тим "щоб прийняти їх у свої ряди". Сьогодні таких (заявок) до 10", - підкреслив О.Омельяненко.
Лідер фракції Партії регіонів ухилився від відповіді на питання про те, хто з одіозних представників Київради поповнить ряди Партії регіонів, і наголосив: "Я їх назву коли ми їх будемо приймати. Я думаю, це буде на наступній сесії".
Крім того, він спростував чутки про те, що нібито сьогоднішнім затвердженням на посаду секретаря Київради Партія регіонів зміцнює свої позиції та вплив на події.
"Я не впевнений, що на підставі сьогоднішнього голосування можна говорити про посилення позицій Партії регіонів. Про це можна буде говорити після того, як буде сформована більшість. Якщо вона буде сформована на базі Партії регіонів,... у цьому випадку можна буде говорити, що в Київраді сформовано більшість підпартій регіонів", - підкреслив О.Омельяненко.