ua en ru

А.Клюєв сподівається на відновлення на докризовому рівні торгово-економічного співробітництва між Україною та Казахстаном

Перший віце-прем'єр міністр України Андрій Клюєв сподівається на відновлення динаміки двосторонньої співпраці між Україною та Казахстаном у торгово-економічній сфері, яка спостерігалася до початку світової фінансової кризи. Про це він повідомив сьогодні на початку засідання спільної міждержавної українсько-казахстанської комісії з економічного співробітництва, передає кореспондент РБК-Україна.
"Сьогодні нам належить виконати велику роботу. Перед делегаціями наших країн стоїть завдання знайти взаємоприйнятні рішення по найважливіших питаннях українсько-казахастанського співробітництва, активізувати його на головних стратегічних напрямках, що будуть сприяти пожвавленню національних економік, розширенню господарських зв'язків між сотнями підприємств. При цьому важливо відновити позитивну динаміку розвитку двостороннього торгово-економічного співробітництва, яке спостерігалось до початку світової фінансової кризи", - наголосив А.Клюєв.
Він підкреслив, що Україна та Казахстан мають достатній потенціал розвитку двосторонньої співпраці в усіх ключових секторах економіки.