ua en ru

А.Гриценко знову очолив Ленінську парторганізацію Партії регіонів

Анатолій Гриценко знову очолив Ленінську парторганізацію Партії регіонів. Про це повідомив глава Радміну Криму, голова Кримської республіканської організації Партії регіонів Василь Джарти в ході зборів партактиву в Ленінському районі, повідомляє прес-служба Кримської республіканської організації (КРО) ПР у Криму.

"Було рішення ради КРО ПР щодо припинення повноважень Анатолія Гриценка як голови партійної організації, воно було пов'язане з його переїздом на роботу в Херсонську область. Зараз Анатолій Павлович знову в Криму, а значить, вже немає перепон для його партійної діяльності. У зв'язку з цим, Рада КРО ПР відкликала своє рішення з цього питання, і Анатолій Гриценко не тільки повертається на посаду голови Ленінської районної організації Партії регіонів, але і пропонується Радою для висунення в депутати Верховної ради Криму за одним із мажоритарних округів району", - повідомив В.Джарти. "Це не було тільки моє рішення, це було рішення партії", - додав він.

Він також заявив, що не допустить внутрішньопартійного розколу. "У мене для цього є і воля, і прагнення, і повноваження", - сказав В.Джарти.