ua en ru

А.Гончарук провів зустріч із заступником міністра закордонних справ РФ

Заступник глави Адміністрації Президента України Андрій Гончарук провів зустріч із статс-секретарем - заступником міністра закордонних справ Російської Федерації Григорієм Карасіним, повідомляє прес-служба глави Української держави. Під час бесіди сторони обмінялися думками щодо динаміки українського-російської взаємодії упродовж останніх півроку, особливо відзначивши інтенсифікацію діалогу на найвищому рівні.

У цьому зв'язку А.Гончарук відзначив заходи, що вживаються з метою забезпечення успішного проведення 4 жовтня поточного року у м. Геленджику Українсько-Російського економічного форуму під патронатом Президентів України та Росії, а також роботу в рамках підготовки до 4-го засідання Українсько-Російської міждержавної комісії, яке має відбутися у другій половині листопада ц.р. у Москві.
Йшлося також про необхідність подальшої активізації двостороннього торговельно-економічного співробітництва, обсяги якого вже наближаються до докризових показників.
За підсумками січня-червня 2010 р. товарообіг між Україною та РФ збільшився майже удвічі і перевищив 15 млрд дол.
Окремо співрозмовники розглянули взаємодію України та РФ в рамках СНД, а також обмінялися думками з актуальних питань міжнародного співробітництва, які викликають обопільний інтерес.