ua en ru

А.Голубченко: Київська обл. надасть 2,3 тис. готельних номерів, необхідних під проведення Євро-2012

Київська область надасть 2,3 тисяч готельних номерів, необхідних під проведення Євро-2012. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Анатолій Голубченко, передає кореспондент РБК-Україна

"Ми уклали договори на бронювання 6 тис. номерів, і область дала майже половину цих номерів (2,3 тис.). Без цих номерів ми б ніколи не справилися із цим завданням", - підкреслив А.Голубченко.

За його словами, на сьогоднішній день активно вирішується питання про забезпечення перевезення іноземних туристів, які прибудуть до столиці на Євро-2012. Для цього проводиться закупівля 200 сучасних автобусів місткістю на 130 пасажирів. Серед іншого, цей транспорт використовуватиметься для перевезення пасажирів із міжнародного аеропорту "Бориспіль" до Києва і назад.

А.Голубченко відзначив, що на даний момент активно вирішується питання устаткування так званих "зон накопичення" транспорту для іноземних туристів.

"Ми не зможемо привезти пасажирів до аеропорту "Бориспіль", якщо у нас не буде таких зон", - пояснив А.Голубченко.

У свою чергу голова Київської обласної державної адміністрації (ОДА) Анатолій Присяжнюк запевнив, що сприятиме столиці в проведенні Євро-2012.