ua en ru

"Фокстрот" закрив в 2009 р. більше 40 магазинів.

Компанія "Фокстрот" скорочує кількість магазинів і супермаркетів цифрової техніки. З початку року закрито більше 40 торгових точок, після нового року їх кількість може скоротитися на 25-30 магазинів. Про це повідомив на прес-конференції співзасновник групи компаній "Фокстрот" Валерій Маковецький, передає кореспондент РБК-Україна. "Як показали дослідження, даний сегмент торгівлі має найвищу конкуренцію, тому було ухвалено рішення скорочувати витрати", - зазначив він. В.Маковецький додав, що планується відкрити таку ж кількість магазинів - 25-30 - у перспективніших місцях.

За його словами, зараз перед менеджментом поставлено завдання зберегти частку "Фокстроту" на ринку цифрової техніки, для цього закриватимуться нерентабельні точки продажів, зокрема, магазини малого формату, скорочуватися персонал.

Компанія "Фокстрот. Техніка для дому" була заснована в 1994 р., є оператором українського ринку оптової і роздрібної торгівлі цифрової техніки в мережевому сегменті. До складу компаній входить 203 магазини "Фокстрот", 31 гіпермаркет FoxMart, 32 стокових центри "Техношара".