ua en ru

9 листопада Кьолл Нордстрем, автор світового бестселеру "Бізнес в стилі фанк" в Києві

9 листопада Кьолл Нордстрем, автор світового бестселеру "Бізнес в стилі фанк" в Києві

Прогнози доктора Нордстрема справдилися з 100% точністю: ми живемо в економіці, яку він передбачив, і будуємо компанії за його моделями. Але світ змінюється з неймовірною швидкістю. Унікальність нашого часу саме у стрімких змінах: глобалізація, урбанізація, неймовірний ріст цифрових технологій.

Що ж нас чекає далі? Як буде виглядати бізнес часів пост-фанк? Як вижити в цьому новому світі і мати користь із неминучих змін? Якою буде ультрасучасна середа бізнесу? Як має змінитися наш бізнес у відповідності до нової дійсності?

Про це, а також про нові принципи компаній, нові промислові системи, нову геополітичну реальність, а головне, про мистецтво заробляти гроші у новій матриці світу розповість відомий шведський економіст, письменник та бізнес-спікер – Кьолл Нордстрем10 листопада 2017 року в Києві на головній події цієї осені "БІЗНЕС У СТИЛІ FAANG".

Чому F.A.A.N.G.? Це акронім компаній, які створюють стандарти майбутнього у теперішньому і тимчасову монополію у свідомості людей - Facebook, Apple, Amazon, Netflix, Google.

Відео-запрошення Кьолла Нордстрема

ЯКЩО ВИ ПОГОДЖУЄТЕСЬ, ЩО МАЙБУТНЄ ВЖЕ НАСТАЛО – ЦЯ ПОДІЯ ДЛЯ ВАС!

Кьолла Нордстрема за правом називають проповідником нової економіки, одним із найоригінальніших мислителів сучасності. Більшість людей знає його як автора книг "Бізнес у стилі фанк" та "Караоке-капіталізм".

"Екстравагантний та компетентний. Чаруючий та харизматичний. Дивуючий та пробуджуючий. Ви багато чого ще скажете про нього, коли почуєте його вживу", - саме так його описує найвідоміший бізнес-тренер СНД Радислав Гандапас після особистого знайомства з ним.

Якщо ви хочете залишатися лідером і бути на крок вперед, вам необхідна нова стратегія і вміння "думати з майбутнього". І допоможе вам в цьому світовий спікер Кьолл Нордстрем, який розширює горизонти, формує масштабне бачення, допомагає побудувати стратегії майбутніх лідерів та організацій.

"Я навіть і не пригадаю, коли в останній раз лектор так надихав, стимулював мислити масштабно і так зачіпав аудиторію. Я отримав схожі відгуки від усіх партнерів без виключення, включаючи нашу глобальну команду", - Пітер Дж. А.М. Джонстра, AABS, управляючий партнер у Центрально-Європейському регіоні Ernst&Young.

Станьте творцем трендів та прийдіть 09 листопада на майстер-клас Кьолла Нордстрема.

І ви гарантовано дізнаєтесь, що потрібно робити в бізнесі, щоб вижити та досягти успіху.

ПРИДБАЙТЕ КВИТОК

Організатор бізнес-події преміум-класа – компанія KAGROUP. Тільки KeepAhead!

Для довідки – Кьолл Нордстрем:

  • шведський економіст, письменник та бізнес-спікер
  • доцент Інституту міжнародного бізнесу (IIB) при Стокгольмській школі економіки
  • автор світових бестселерів "Бізнес у стилі фанк" (FunkyBusiness) та "Караоке-капіталізм" (KaraokeCapitalism)
  • двічі ввійшов у рейтинг бізнес-мислителів TheThinkers 50: №9 у світі та №1 в Європі