ua en ru

86 тис. споживачів "Вінницягазу" користуються Особистим кабінетом

86 тис. споживачів "Вінницягазу" користуються  Особистим кабінетом Ілюстративне фото (УНІАН)

В Україні цим сервісом користується більше 2,3 млн осіб

20% клієнтів АТ "Вінницягаз" успішно користуються Особистим кабінетом на сайті 104.ua. Це зручний онлайн-сервіс для споживачів природного газу, що успішно функціонує з листопада 2015 року. Його переваги уже оцінили 86 тис. споживачів газу регіону. Про це повідомляє прес-служба компанії.

В Україні цим сервісом користується більше 2,3 млн осіб і його популярність постійно зростає. За словами прес-служби, щомісяця кількість користувачів Особистого кабінету у Вінницькій області збільшується на 1-3 тис. Тим самим вони значно заощаджують свій час, адже їм не доводиться стояти в чергах чи спеціально їхати до сервісного центру. Також у прес-службі зазначили, що "особистий кабінет - це доступний та найбільш інформативний інструмент онлайн-комунікації клієнтів з компанією, з високим рівнем захисту персональних даних".

"Це сучасний та надійний сервіс для наших клієнтів. Користувачі Особистого кабінету мають відкритий доступ до інформації по своєму особовому рахунку. Передані через Особистий кабінет дані або сплачені за газ кошти значно швидше надходять до адресата та відображаються у клієнтській базі компанії", - говорить начальник управління клієнтського сервісу АТ "Вінницягаз" Алла Гнатюк.

За допомогою Особистого кабінету у будь-який зручний час та зі зручного місця споживач може дізнатися вартість газу, передати показання лічильника, переглянути стан особового рахунку, роздрукувати квитанцію за спожитий газ, заплатити за газ онлайн, контролювати стан своїх розрахунків та споживання.