ua en ru

На 701 вакансію в Держбюро розслідувань претендують понад 5 тисяч кандидатів

На 701 вакансію в Держбюро розслідувань претендують понад 5 тисяч кандидатів Фото: Роман Труба (Facebook)

Частина з них вже була відкинута з-за невідповідності вимогам

На 701 посаду в Державному бюро розслідувань (ДБР) претендують 5 тис. кандидатів, частина з яких вже була відкинута через невідповідність вимогам. Про це йдеться у повідомленні розміщеному в Facebook ДБР.

Зокрема, повідомляється, що тестування претендентів почалося в п'ятницю, 25 травня.

Держбюро розслідувань у відборі кандидатів не бере, оскільки конкурсна комісія складається з представників президента, Верховної ради, Кабінету міністрів та громадськості. Тести розробив Рада Європи, а на самому конкурсі присутні представники ЄС.

Сьогодні розпочалося тестування на знання законодавства для перших 250 кандидатів на посади слідчих центрального апарату...

Опубліковано Державне бюро розслідувань 25 травня 2018 р.

В цей день претендентам належить перевірка на знання норм законодавства, яка пройде в три етапи. Після кандидати будуть виконувати практичне завдання, пройдуть співбесіду і тест на поліграфі.

Держбюро розслідувань має намір почати роботу у вересні 2018 року. Головною умовою для старту роботи є 30% зайнятих посад відомства.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, найменше кандидатів на посади Державного бюро розслідувань вирушили у відділ управління військових злочинів.