ua en ru

Більше 700 турецьких військових госпіталізовано через харчове отруєння

Більше 700 турецьких військових госпіталізовано через харчове отруєння Фото: в Туреччині госпитлизировали військових (VoicePress)

У зв'язку з масовим отруєнням правоохоронці взяли під варту 21 людину

Понад 730 військовослужбовців турецької армії були госпіталізовані через харчове отруєння в одній із військових частин у місті Маніса на заході Туреччини. Про це повідомляє агентство Hurriyet.

Військовослужбовці почали скаржитися на погане самопочуття після обіду 17 червня. Прокуратура Туреччини в рамках розслідування справи про масове отруєння затримала 21 людину.

За попередніми даними, причиною отруєння могла стати інфекція. Для експертизи з військової частини були відібрані зразки їжі та води.

Повідомляється, що життю військових ніщо не загрожує.

Відзначають, що це вже не перший подібний інцидент у військовій частині. Раніше в результаті харчового отруєння в Манісі було госпіталізовано 590 солдатів.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Туреччини Біналі Йилдирим заявив, що
за останні 9 місяців силові структури країни запобігли близько 360 терактам. За цей період армія і правоохоронці Туреччини знешкодили 1068 терористів. Також сили безпеки затримали 368 осіб, причетних до терористичної діяльності.