ua en ru

Більше 60 екіпажів поліції щодня чергують на головних магістралях України, - Порошенко

Більше 60 екіпажів поліції щодня чергують на головних магістралях України, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Поліція патрулює магістралі міжнародного і державного значення

В Україні більше 60 екіпажів патрульної поліції щодня патрулюють магістралі міжнародного та державного значення. Про це заявив президент України Петро Порошенко на урочистостях з нагоди другої річниці створення Національної поліції.

"Більше 60 екіпажів патрульної поліції щодня патрулюють найжвавіші магістралі міжнародного та загальнодержавного значення", - процитував Порошенка його прес-секретар Святослав Цеголко.

Порошенко також повідомив, що за два роки існування Національної поліції чисельність її підрозділів досягла 12 тис. співробітників, які працюють у 32 містах країни.

"Дякую всім - від міністра внутрішніх справ і голови Національної поліції до рядового опера і сільського дільничного за перші результати реформи", - додав президент.

За два роки існування Національної поліції чисельність підрозділу досягла 12 тис поліцейських, які працюють у 32 містах. Більше 60 екіпажів патрульної поліції щоденно патрулюють найжвавіші магістралі міжнародного та загальнодержавного значення. Дякую всім – від міністра внутрішніх справ і голови Національної поліції до рядового опера ті сільського дільничого за перші результати реформи. Слава Національній поліції і слава Україні!

Опубліковано Петром Порошенком 4 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Порошенко повідомив, що в Україні за два роки при виконанні загинули 18 поліцейських. Крім того, в поліції заявили про більше 300 тис. розкритих злочинах.