ua en ru

25 жовтня в Києві відкрився "зелений" БЦ – ASTARTA Organic Business Centrе

25 жовтня в Києві відкрився "зелений" БЦ – ASTARTA Organic Business Centrе

25 жовтня 2017 року в Києві на Подолі (вул. Ярославська 58) відкрився інноваційний об’єкт офісної нерухомості в Україні – ASTARTA Organic Business Centre. Фактично ASTARTA Organic Business Centre – це перший новий бізнес-центр, зведений у столиці протягом останніх 4-х років. 25 жовтня роботу розпочали 1-ша та 2-га черги об’єкту, будівництво 3-ої планують завершити у ІІІ-му кварталі 2018-го року. До 2020-го року заплановано створити єдиний діловий квартал ASTARTA в периметрі вулиць Нижній Вал, Ярославська, Набережно-Хрещатицька. Квартал стане "діловим містом у місті" в самому серці Києва, а збудовані раніше будівлі в його периметрі, пройдуть процедуру реконструкції та редевелопменту.

25 жовтня в Києві відкрився "зелений" БЦ – ASTARTA Organic Business Centrе

БЦ ASTARTA є першою будівлею в Україні, яка пройшла міжнародний аудит і сертифікацію за стандартом "зеленого" будівництва BREEAMInternational 2013(Interim), відповідний сертифікат було отримано у серпні 2016 р. При створенні БЦ використовувалися енергозберігаючі технології, екологічно безпечні матеріали та сучасна інженеріяBMSSchneiderElectric. В комлексі це дозволить орендарям не тільки отримати сучасний та комфортний офісний простір, але і суттєво зменшити експлуатаційні витрати на утримання офісів.

Загальна площа ASTARTAOrganicBusinessCentre– 62,5 тис кв.м., з них безпосередньо офісні площі – 36,5 тис кв.м., на момент відкриття наповненість 1-ої і 2-ої черги складає 78% (21 715 кв.м.). Орендарями БЦ стали представництво міжнародної ІТ-компанії SigmaSoftware, креативний офісний простір CreativeQuarter("Креативный квартал"), головний офіс Siemens в Україні, київський офіс міжнародної IT-компаніїNetcracker, український офіс міжнародної ІТ-компанії SBTech, агрохолдинг "Астарта-Київ", перший в Україні туристичний хаб TravelHub, опеаратори інфраструктури – банк "Райффайзен Банк Аваль", їдальня Dinners, "УАСК" ("Українська Аграрно-Страхова Компанія"), квітковий бутікLALAVOND, зона побутових послуг – KIMS.

"ASTARTA Organic Business Centre – це єдиний в Україні бізнес-центр з власним парком. ASTARTAOrganicParkзаймає площу біля 3000 кв.м. і захований від шуму вулиць у внутрішньому дворику БЦ. Красивий ландшафтний дизайн, велика зелена галявина з деревами, фонтан і багато іншого творці проекту зробили відкритим публічним міським простором, відкритим для відвідин як співробітниками офісів БЦ, так і для всіх містян" − розповіла директор з оренди БЦ ASTARTA Юлія Щаслива. Вона додала, що БЦ створено в концепті "місто в місті", фактично квартал, що займає будівля, наповнено всіма сервісами та послугами, що потрібні для сучасного жителя мегаполісу.

25 жовтня в Києві відкрився "зелений" БЦ – ASTARTA Organic Business Centrе

БЦ ASTARTA розташований в історичному і діловому центрі Києва – на Подолі, його головні фасади виходить на вулиці Нижній Вал, Ярославська, Набережно-Хрещатицька. В рамках створення бізнес-центру, забудовник виконав роботи з реконструкції кількох провідних транспортних магістралей Подолу, дотичних до Набережно-Хрещатицького шосе. Йдеться про вулицю Ярославську на ділянці від вул. Почайнинської до вул. Набережно-Хрещатицької та про вулицю Почайнинську на ділянці від вул. Нижній Вал до вул. Ярославська. Збільшення транспортної пропускної здатності вулиць, заміна старого асфальту на новий і реставрація плитки на тротуарах були виконані за ініціативи забудовника та при підтримці КМДА. Комплекс робіт оцінюється в 5 млн грн, їх фінансування є доброю волею забудовника бізнес-центру.

"Наше завдання – не просто створити сучасний і красивий бізнес-центр, ми прагнемо того, щоб діловий квартал ASTARTA став імпульсом для початку позитивних змін як ділового Подолу, так і Києва в цілому" − прокоментував керівник проекту БЦ ASTARTAІван Пуголовкін.