ua en ru

У 2017 році винесено рекордну кількість вироків у корупційних справах, - ГПУ

У 2017 році винесено рекордну кількість вироків у корупційних справах, - ГПУ Фото: ГПУ (РБК-Україна)

Це утричі більше, ніж за попередні роки

У минулому році було винесено рекордну кількість вироків у корупційних справах. Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора Юрія Луценка Лариса Сарган на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Також торік винесено рекордну кількість вироків у корупційних справах, а саме 1692 вироки, що утричі більше ніж за попередні роки. Лише в Одеській області до 6 років позбавлення волі вироком суду засуджено старшого слідчого Національної поліції за вимагання та отримання хабара. Крім того, до 5 років позбавлення волі засуджено працівника Приморського райвідділу міліції", - зазначила Сарган.

У ході наради за участю прокурорів Одеської, Миколаївської та Херсонської областей за участі Генпрокурор Юрій Луценко...

Опубліковано Ларисою Сарган 20 квітня 2018 р.

Нагадаємо, Генпрокуратура України отримає від Кіпру матеріали міжнародно-правової допомоги в рамках проваджень щодо колишніх українських екс-чиновників.

До слова, існує загроза того, що Департамент спецрозслідування ГПУ може припинити своє існування у тому вигляді, в якому він зараз функціонує, про що заявив директор цього департаменту Сергій Горбатюк.