ua en ru

16 червня відбудеться IV Міжнародний форум корпоративних секретарів

16 червня відбудеться IV Міжнародний форум корпоративних секретарів

16 червня Професійна асоціація корпоративного управління (ПАКУ) та Міжнародна фінансова корпорація (IFC) проведуть IV Міжнародний форум корпоративних секретарів.

Корпоративним секретарем у всьому світі називають одного з вищих керівників компанії, відповідального за координацію всієї роботи з корпоративного управління. Саме від нього залежить правове та адміністративне забезпечення роботи всіх органів управління, обмін інформацією між власниками, менеджментом і акціонерами, а також дотримання інтересів усіх стейкхолдерів.

В українських банках і компаніях реального сектора економіки інститут корпоративного секретаря застосовується вже досить широко. І хоча в Україні робота корпоративного секретаря не регулюється нормами національного законодавства, а вимоги до неї формуються на рівні кращих практик корпоративного управління, що застосовуються в Європі та Північній Америці, наявність корпоративного секретаря в штаті компанії значно підвищує рівень комунікації та робить більш ефективною всю систему корпоративного управління Чим прозоріше і зрозуміліше корпоративне управління – тим більше довіри компанія викликає у інвесторів, а значить – і більше шансів залучити фінансування.

Саме тому оволодіння напрацюваннями як українських, так і зарубіжних колег важливо не тільки для самого корпоративного секретаря, але і для компанії в цілому.

Форум корпоративних секретарів - це головний майданчик для обговорення нормативних новацій, кращої практики, передового досвіду зарубіжних колег у сфері корпоративного права та управління.

Серед доповідачів:

  • Тимур Хромаєв, голова Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України
  • Оляна Гордієнко, директор з управління Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР)
  • Дмитро Парфененко, перший заступник голови Фонду державного майна України
  • Саймон Осборн, Головний виконавчий директор Британського інституту дипломованих корпоративних секретарів та адміністраторів (ICSA)
  • Кен Раштон, член Британського Інституту дипломованих корпоративних секретарів та адміністраторів (ICSA), член комітету дипломованих директорів Британського Інституту директорів (IoD)
  • Елісон Ділон Кибиридж, керівник ICSA в Уганді; корпоративний секретар Barclays Bank plc, Head Office London (1998-2002), Unilever (2003-2007)
  • Олексій Поволоцький, керівник Департаменту корпоративного управління/Корпоративний секретар холдингової компанії Група ДТЕК

Цілі форуму

  • Надихнути учасників, показати значимість роботи корпоративного секретаря
  • Озброїти корпоративних секретарів новими знаннями і технологіями, передати їм передовий досвід
  • Згуртувати професійне співтовариство у сфері корпоративного управління

Учасники

  • Керівники акціонерних товариств (особи, що працюють в правліннях, наглядових радах та ревізійних комісіях), а також кандидати на зазначені посади;
  • Юристи, що практикують у сфері корпоративного права;
  • Корпоративні секретарі АТ та особи, що виконують їх функції;
  • Спеціалісти консультаційних та аудиторських фірм, які працюють у сфері корпоративного управління, або планують розпочати таку роботу;
  • Акціонери (у тому числі посадові особи банків, інвестиційних компаній, інших учасників фондового ринку)

Конкурс "Корпоративний секретар року"

У рамках Форуму відбудеться церемонія нагородження переможців конкурсу «Корпоративний секретар року», номінанти якого поділяться досвідом своєї роботи, представлять учасникам Форуму бізнес-кейси та проведуть майстер-класи «Досвід роботи корпоративного секретаря».

Завдання Конкурсу:

  • впровадження найвищих стандартів та кращих практик корпоративного управління, зокрема, роботи Спостережних рад в українських компаніях;
  • підвищення статусу професії корпоративного секретаря;
  • оцінка та визнання особистого внеску корпоративного секретаря в розвиток корпоративного управління своєї компанії.

Детальніше про Конкурс

Історія форуму
I Міжнародний форум корпоративних секретарів Одеса-2013. Подробнее
II Міжнародний форум корпоративних секретарів "Корпоративне управління. Довіра. Інвестиції". Докладніше
III Міжнародний форум корпоративних секретарів "Україна корпоративна: досягнення, виклики, плани". Докладніше

Дата проведення: 16 червня 2017р.

Місце проведення: ArtHall D12, вул. Десятинна, 12

Вартість участі: 3980 грн.

З питань участі Ви можете звертатися за телефоном +380 44 221-26-35, 22-88-759, e-mail: info@eventenvoy.com.ua info@cgpa.com.ua, www. eventenvoy.com.ua, www.cgpa.com.ua.

Організатор: Професійна асоціація корпоративного управління (ПАКУ) та Міжнародна фінансова корпорація (IFC).

Офіційний юридичний партнер: ЮФ "Василь Кісіль і Партнери"

Офіційний енергетичний партнер: енергетична компанія «ДТЕК»

Партнери: компанія "ЕМКОН", компанія "ДМ".

Event-провайдер: Компанія Event Envoy.

За підтримки: ДКЦПФР, ФДМУ, НДУ, УАІБ, ПАРД, АУФТ, АПКБУ, ЛСОУ, компанії "IBI-рейтинг".

Генеральний інформаційний партнер: РБК-Україна. Юридичний медіа партнер: Юридична газета. Медіа партнер: finpost.com.ua.